Каталог товарів

Насіння Мікрозелень Базилік зелений 10г

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Містять ефірні олії, вітаміни А, Р, В2, С, каротин, рутин і фітонциди. Молоді листочки додають свіжі салати, овочеві супи, гарніри і прикрашають всі страви. Мікрозелень базиліка має антисептичну і протизапальну дію, зміцнює стінки судин, допомагає нормалізувати вагу.

60,00 грн
55,00 грн
-8.33 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Опис (Мікрозелень Базилік зелений)

Найбагатший склад корисних речовин виділяє мікрозелень базилік серед величезної кількості популярних салатів. Рослину легко вирощувати протягом усього року. Вона не тільки має цінні поживні якості, але також використовується як антисептик і протизапальний засіб.

Зовнішній вигляд

Паростки мають злегка витягнуті стебла білого кольору. Вгорі проростка розташовуються невелике фігурне листя. Вони мають світло-зелений колір і ніжну структуру.

Рослина відмінно себе почуває в домашніх умовах. Вона готова до вживання практично через 5-10 днів після посіву. Коли паростки досягають у висоту 4-7 сантиметрів, їх зрізають.

  • Висота паростків: 7-10 см.

  • Колір листя: світло-зелений.

  • Період вирощування: круглий рік.

  • Термін дозрівання: 7-10 днів

Смакові якості

Смак рослини злегка гоструватий. Листочки мають оригінальним пряним ароматом. Вони містять величезну кількість вітамінів, мікроелементів, найцінніших для організму людини речовин.

Мікрозелень Базилік зелений в кулінарії

Мікрозелень Базилік зелений успішно використовується при приготуванні різних страв. Вона прекрасно підходить для салатів, супів, закусок і т. д. Рослина відома своїми цілющими властивостями та сприятливим впливом на організм людини.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа). 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Споживання відрослих пагонів базиліка покращує кровообіг, регулює рівень глюкози в крові, підвищує артеріальний тиск. Виявляють позитивний вплив при бронхіальній астмі. Підтримують здоров'я репродуктивної системи як у чоловіків, так і у жінок. Володіють властивостями імуномодулятора завдяки фітонцидам і вітаміну C. Підсилюють стійкість нервової системи до депресивних станів і стресів.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Кущовий кріп, що відноситься до багатоцільового виду. Високий потенціал врожайності і стійкість до стрілкування навіть в теплих обставинах.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Базилік зелений - однорічна пряна рослина, разлога, гілляста, висотою 20-30 см, діаметр до 70 см. Листя велике, ланцето-овальної форми, насиченого зеленого кольору, з блискучою гладкою поверхнею. Володіє сильним ароматом і пряним, специфічним присмаком, який зберігається навіть після сушки. Сорт стійкий до хвороб і посухи. Використовують в свіжому і сушеному вигляді як приправу при консервуванні овочів, приготуванні риби, м'яса. Містить велику кількість ефірних масел, корисних для людини.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.