Рукола Оліветта, насіння 1г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Насіння руколи Оліветті Gl Seeds
Скоростиглий 20-25 днів, високоврожайний сорт. Листки ніжні, тонкі, довгасті, з вираженим горіхово-гірчичним смаком. Вирощується у відкритому ґрунті, під плівковими укриттями, на підвіконнях і контейнерах.
Прянощі Рукола Оліветті інструкція та терміни посіву насіння 1 г
Рукола відноситься до холодостійких, скоростиглих пряно-овочевих культур. Висівати насіння починають при прогріванні ґрунту до 7-10 см шару до +6...+10 ºС. Так як рукола скоростигла культура, можна провести кілька посівів з розривом в 1,5-2,0 тижня в березні–квітні і всю першу половину літа, повторивши кілька посівів в кінці серпня–початку вересня.
Детальніше: https://agroretail.com.ua/ua/p540093480-rukkola-olivetta-seeds.html
-
Термін дозрівання:скоростиглий
-
Країна-виробник товару:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Зелений
-
Додаткові характеристики:Однорічник
-
Вага в упаковці:0.0001кг (0.1г)
-
Особливості:Багаторазовий посів
-
Висота рослини:15-20см
Оригінальні коди товару
Має гладке, м'ясисте, округле або овальне листя яскраво-зеленого кольору. Смак приємний, помірно-гірчичний, з горіховим присмаком, без різкої гіркоти. Сорт цінується за високу живильну цінність і тривалий термін зберігання після збору врожаю.
Оригінальні коди товару
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригінальні коди товару
Сорт кропу, гідний столу богів! Його назва, що означає "їжа богів", повністю відповідає його якостям. Цей середньоранній сорт цінується за надзвичайно сильний, насичений та приємний аромат, який здатний перетворити будь-яку страву.