Насіння салату Мізуна суміш 1г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
ПРИДАЄ ПРЯНИЙ СМАК САЛАТАМ
Різновид: листовий
Строки достигання: середньостиглий
Колір плоду: суміш
Японська листкова капуста – різновид гірчичного салату із різноманытним листям, не формує голівку. Термін від посіву до збору врожаю не перевищує 25 днів. Листя вузьке, дрібно порізане. За формою та смаком схоже на руколу, хоча має більш ніжну текстуру. Смак пряний з легким ароматом свіжозмеленого перцю, неповторний і пікантний. Висів: в травні, коли ґрунт прогріється до 10⁰С, сходи з’являються на 3-4 день після посіву. За місяць утворює потужну махрову розетку. Сприяє зміцненню імунітету. Використовується для приготування салатів.
Висівають (місяць, глибина) – III-VIII, 1,5-2 см
Схема посадки (см) – 20х10
Збирають (місяць) – IV-Х
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий сорт хрусткого салату. Качани великі, щільні, масою 300-700 г. Листя гофроване з хвилястими краями, зелене, хрумке. Сорт стійкий до стеблування та хвороб. Використовують для вживання у свіжому вигляді.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий листковий декоративний сорт. Розетка велика , компактна , шароподібна. Листя хвилясте, світло-зелене або жовто-зелене, з приємним смаком.
Оригінальні коди товару
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий, високоврожайний сорт листового салату. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 35-50 днів. м'ясисте, кучеряве, світло-зелене листя відрізняється ніжним ароматом свіжої зелені, приємним смаком і багатством вітамінів. Сорт відрізняється швидким зростанням зеленої маси. Призначений для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Використовують у свіжому вигляді для приготування салатів, овочевих закусок, а також як гарнір до м'ясних та рибних страв.