Насіння салату Мізуна суміш 1г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
ПРИДАЄ ПРЯНИЙ СМАК САЛАТАМ
Різновид: листовий
Строки достигання: середньостиглий
Колір плоду: суміш
Японська листкова капуста – різновид гірчичного салату із різноманытним листям, не формує голівку. Термін від посіву до збору врожаю не перевищує 25 днів. Листя вузьке, дрібно порізане. За формою та смаком схоже на руколу, хоча має більш ніжну текстуру. Смак пряний з легким ароматом свіжозмеленого перцю, неповторний і пікантний. Висів: в травні, коли ґрунт прогріється до 10⁰С, сходи з’являються на 3-4 день після посіву. За місяць утворює потужну махрову розетку. Сприяє зміцненню імунітету. Використовується для приготування салатів.
Висівають (місяць, глибина) – III-VIII, 1,5-2 см
Схема посадки (см) – 20х10
Збирають (місяць) – IV-Х
Оригинальные коды товаров
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).
Оригинальные коды товаров
Ранній (від перших сходів насіння до збирання врожаю минає 40-45 днів). Формує пишні, напівпрямі розетки. Висота головок – 25 см, діаметр – близько 30 см, вага – 190-250 г. Листя салату велике, червоно-зеленого кольору, Кучеряве. На смак хрумкий, пікантний. Використовують у свіжому вигляді.
Оригинальные коды товаров
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.