Насіння щавлю Бельвільський 25г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Ранньостиглий багаторічний сорт щавлю, вегетаційний період 48-50 днів. Розетка средньощільна і розлога. Листя велике, на довгих черешках, яйцевидної форми, яскраво-зеленого кольору, з підвищеним вмістом вітаміну С і каротиноїдів. Смак слабокислий.
«Бельвільський» багатий органічними кислотами, стійкий до стеблування. Рекомендований для споживання в свіжому вигляді, щавель додають в борщі, салати, соуси і випічку, придатний для заморозки і засолювання.
Підготовка ґрунту
Щавель «Бельвільскій» невибагливий до типів грунтів, але не любить застою вологи. Зростає на одному місці 5-6 років, виносить затінення.
Висів насіння
Висівають рядовим способом, з квітня по червень, відразу у відкритий грунт. Глибина загортання 2-3 см, відстань між рядами 20-25 см. Сходи з'являються через два тижні.
Збір врожаю
Зрізають зелену масу кілька разів за сезон, бажано, до початку липня, поки рослина ще молода і насичена корисними речовинами.
Оригінальні коди товару
Рослина потужна, продуктивна з потужною кореневою системою і швидким розвитком від самого початку вегетації. Формує хороший листовий покров, який захищає плоди від опіків сонця. Висока пластичність і адаптація до різних способів вирощування. Плоди округлі, привабливі, з темними смугами, дуже однорідні, вагою 9-12 кг.
Оригінальні коди товару
Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).