Каталог товарів

Насіння щавлю Широколистого 20г

Артикул: 225-1081
Немає на складі
В наявності
Виберіть варіант:
20г
32 грн
27 грн
/ за шт
-16 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис
Щавель широколистий
Це ранньостиглий (18-37 днів від появи сходів до технічної стиглості листя). Листя нижнє, овально-продовженої форми, світло-зеленого кольору, гладке. Врожайність за два збирання 5-6 кілограмів на квадратний метр. Відрізняється високим вмістом вітамінів та морозостійкістю. Стійкий до стеблування.

Агротехніка
Під щавель відводять родючі слабокислі ґрунти. Висівають щавель рано навесні (або влітку) у ґрунт рядовим способом, з міжряддями в 20-25 сантиметрів. Сходи з'являються через 10-15 днів. Догляд за посівами полягає у розпушуванні, поліві, зрізанні насіннєвих стебел та підживленні. Для підживлення використовуються мінеральні удобрення, що забезпечують необхідне харчування овочевим культурам. До зрізання щавлю приступають, коли листя досягне довжини 10 сантиметрів і веде її з інтервалом у 2-2,5 тижні. За 20-25 днів до кінця вегетації зрізання листя припиняють.
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ранній, високоврожайний, високотоварний, хворобо-, посухо- та холодостійкий. Листя яскраво-зелене, соковите, має насичений смак, слабокисле, з підвищеним вмістом вітаміну С. Стійкий до перепадів температури. На одному місці росте 3-5 років.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).