Насіння томату Ефемер 0,1г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис (Помідор Ефемер)
Томат «Ефемер» - з ранніх, з врожайністю до 10 кг з кв. м сортів, готовність до збирання за 80-100 днів (відкритий грунт або теплиці). Рослини до 35-45 см заввишки з 80-100-грамовими. Круглі червоні плоди, мають гарну стійкість до захворювань. Вживаються свіжими плодами, піддаються кулінарній обробці, підходять для консервування.
Насіння томатів в ємкість висівають з кінця лютого для розсади. Перевага слабо окислений або нейтральний, поживний грунт і тепле місце висадки. Насіння овочів сходять протягом двох тижнів. Розсаду пікірують, загартовують. Для висадки в теплиці підходить квітень, а у відкритий грунт - під кінець травня. Потрібна регулярність в поливу, прополка, 2-3 підгодівлі.
Оригінальні коди товару
Ранній сорт, який вирізняється чудовими смаковими якостями та універсальністю в використанні. Призначений для свіжого споживання, а також ідеальний для приготування соку та томатної пасти. Рослина має низьку висоту, що робить її практичною для вирощування в контейнерах або невеликих садах.
Оригінальні коди товару
Ексклюзивний суперврожайний сорт. Середньостиглий, дозріває через 125 днів після посіву. Плоди сливовидно-округлі, масою 115-120гр, щільні, смачні. Висока транспортабельність. Дуже добре зберігається зірваним. Призначення універсальне. Придатний для механізованого збирання, можна вирощувати у відкритому ґрунті безрозсадним способом. Комплексно стійкий до хвороб томатів.
Оригінальні коди товару
Великі плоди, плоско-округлі, слаборебристі, темно-бордового (майже чорного) кольору, масою 200-300 г. М'якоть майже чорного кольору, солодка, з підвищеним вмістом сухих речовин. Томат Чорний принц рекомендується для споживання у свіжому вигляді та переробки. Культура тепло- і світлолюбива.