Насіння томату Кібіц 0,15г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Кібіц - ранньостиглий сорт томатів, період плодоношення починається на 65-68 день після висадки розсади.
Рослина детермінантного типу, кущ висотою 40-50 см.
Плоди-сливки щільні, середнього розміру, вагою 55-65 г. Характеризується високою товарною якістю плодів, відмінними смаковими характеристиками та толерантністю до комплексу хвороб томата.
Чудово підходить для свіжого та салатного споживання, кулінарної переробки та цільноплідного консервування.
-
Країна-виробник товару:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Червоний
Оригінальні коди товару
Сорт ранньостиглий період від висадки розсади до плодоношення становить лише 90-95 діб. Він призначений для вирощування в теплицях та під плівковим укриттям. Даний сорт відноситься до ідентермінантних, виростає до 1,5 м у висоту, вимагає підв'язки до опори та пасинкування. Краще формувати рослину в 2 або 3 стебла. Плодоносить кистями, в яких зав'язується до 15 плодів. Самі плоди круглі, червоні невеликих розмірів середньою масою 15-20 грам, наділені гарними смаковими якостями.
Оригінальні коди товару
Індетермінантний сорт. Плід - слива, за формою перцевидний, нагадує бурульку, подовжену зі злегка втягнутою всередину вершиною, довжиною 5-7 см. Кущ потужний, завішаний щільними м'ясистими плодами. На гілці росте до 6 плодів у кистях. Забарвлення червоне, шкірка щільна. Сорт має універсальне використання, що характеризується високою врожайністю. Вирощується як у теплицях, так і у відкритому ґрун
Оригінальні коди товару
Чудові салатні великоплідні сорти. Вегетаційний період від сходу до плодоношення 110-115 днів. Призначені для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових укриттях. Рослини індетермінантні, висотою 160-180 см. Плоди м'ясисті, серцеподібної форми, різноманітного забарвлення, масою 150-300 г. Смакові якості відмінні, дуже солодкі та ароматні. Добре підходить для приготування свіжих салатів та соків, різної кулінарної переробки. Сорти стійкі до основних хвороб культури.