Гарбуз Світязь
Оригинальные коды товаров
Сорт ранньостиглий, високоврожайний. Період від масових сходів до технічної стиглості 50-55 днів. Рослини кущової форми, формує тарілкоподібні з круглозубчастими краями плоди темно-зеленого кольору масою 450-500 г. Використовують тільки молоді зав’язі, коли м'якуш соковитий та ніжний.
Для консервування беруть плоди в 5-7 деннному віці масою не менше 100 г і з діаметром 8 см.
Для консервування беруть плоди в 5-7 деннному віці масою не менше 100 г і з діаметром 8 см.
Оригинальные коды товаров
Середньостиглий мускатний гарбуз, який дозріває за 90-100 днів, формуючи подовжені, циліндричні плоди масою 5-9кг. Його світло-оранжева шкірка та соковитий, дужже солодкий, ароматний м'якуш яскравого помаранчевого кольору роблять його чудовим для споживання у свіжому вигляді, а також для приготування соків та пюре. Сорт відзначається високим вмістом цукру та каротину, а також доброю збереженістю.
Оригинальные коды товаров
Середньопізній сорт мускатного гарбуза, який відрізняється великими (6-8 кг), ребристими плодами яскраво-помаранчевого кольору та ароматною, солодкою м'якоттю з високим вмістом цукру. Він універсальний у використанні, добре зберігається і має високі товарні якості.