Насіння цибулі Батун 10г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Цибуля-батун (татарка, дудчаста цибуля)
Багаторічна, зимостійка, ранньостигла, на одному місці може рости до 4-х років. Дуже схожа на молоду ріпчасту цибулю, але листя у неї потужніше і в два рази більше збагачене вітаміном С, довго не грубіє, напівгострого смаку. Протягом вегетації зелень зрізають кілька разів, останній раз до 1 серпня.
При нестачі вологи цибуля-батун дає стрілку і листя стає гіркими. Надлишок води на поверхні грунту і кірка, призводять до кисневого голодування і загибелі рослин. Тому після поливів і рясних дощів необхідно розпушувати грунт.
Застосування
Лук-батун салатного призначення, його вирощують через раннє зеленє пір'я, яке можна отримувати вже в квітні.
Корисні властивості особливо цінні в весняний період, коли більшість людей страждають авітамінозом і потребують вітамінної підтримки.
З якими культурами краще рости цибулі-батун?
Для поліпшення якості грунту бажано поруч вирощувати горох і квасолю.
Оригинальные коды товаров
Сорт кропу, гідний столу богів! Його назва, що означає "їжа богів", повністю відповідає його якостям. Цей середньоранній сорт цінується за надзвичайно сильний, насичений та приємний аромат, який здатний перетворити будь-яку страву.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригинальные коды товаров
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.