Насіння цибулі Глобус
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
-
сорт:скоростигла
-
Країна-виробник:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Золотистий
-
Додаткові характеристики:Сорт
-
Вага в упаковці:0.002кг
Оригинальные коды товаров
Чудовий вибір для тих, хто шукає сорт озимої ріпчастої цибулі з високою продуктивністю й відмінними характеристиками зберігання. Середньостиглий сорт озимої цибулі з періодом дозрівання близько 250–260 днів. Створений як вдосконалена версія відомого сорту Радар. Має високі показники витривалості, зберігання та якості врожаю.
Оригинальные коды товаров
Один із найвідоміших українських сортів озимого часнику, що має унікальну історію походження: виведений з дикорослих форм у Молочанську Запорізької області селекціонером І.І. Захаровим. З 2008 року включений до Державного реєстру сортів України. Рослина потужна: висота листя досягає 70 см, а стрілка може сягати 150 см. Кожна цибулина округло-плоскої форми, щільна, із білими лусками та ледь помітними синьо-фіолетовими прожилками. В середньому в голівці формується 4–7 великих зубків, вагою по 8-16 г кожен. При сприятливих умовах вирощування головки можуть досягати 90 г, хоча зазвичай вага коливається в межах 42-48 г. Смак — насичений, гострий, аромат виражений, типовий для справжнього домашнього часнику.
Оригинальные коды товаров
Озимий український сорт, що відзначається гострим смаком, стійкістю до хвороб (фузаріоз, шийкова гниль), посухи та низьких температур. Його ключові характеристики — це стабільна висока врожайність (15-18т/га), великі цибулини (80-150г) з 4-7 зубчиками та тривале зберігання до 10 місяців. Лушпиння біле з фіолетовими прожилками, а листя темно-зелене та щільне.
Оригинальные коды товаров
Найпопулярніший стандартний сорт для нашої зони: ранньостиглий, з періодом вегетації від висіву 115-120 днів. Цибулини золотисті, плоско-округлі, мають солодкий смак з приємною гостротою. Чудово зберігається та відзначається універсальністю призначення.