Насіння цибулі Шніт 1г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Цибуля-шніт (цибуля-різанець, цибуля-скорода)
Багаторічна трав'яниста рослина сімейства цибулевих. Листя тонке, шиловидне, дудчасте, яскраво-зеленого кольору, довжиною 15-20 см, має характерний цибулевий смак і запах. Цибулина довгаста, дрібна. Коріння ниткоподібне, тонке, білого кольору. Суцвіття являє собою пучковато-шаровидну парасольку, що складається з безлічі дрібних яскраво-рожевих і фіолетових квітів.
Застосування цибулі-шніт
Рекомендується використовувати для приготування різних салатів, супів, рибних, м'ясних і картопляних страв, омлетів, соусів і підлив. Цибулею-шніт прикрашають бутерброди, сендвічі та салати, дрібно нашатковану цибулю-різанець кладуть в начинки для пирогів, він відмінно гармонує з різними травами особливо петрушкою і естрагоном. Особливо популярною ця приправа є в європейській кухні, часто згадується в рецептах китайської кухні.
З якими культурами краще рости цибулі-шніт?
Добре поєднується з морквою, томатами, салатом, капустою, морквою, полуницею і ендівієм.
Оригинальные коды товаров
Рослина формує плоди правильної округлої форми (маса одного – 100 г), які відрізняються своїм гострим пікантним смаком. Приємний присмак підкреслить будь-яку страву: це може бути перше, друге або легка закуска.
Оригинальные коды товаров
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).