Насіння цибулі Шніт 1г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Цибуля-шніт (цибуля-різанець, цибуля-скорода)
Багаторічна трав'яниста рослина сімейства цибулевих. Листя тонке, шиловидне, дудчасте, яскраво-зеленого кольору, довжиною 15-20 см, має характерний цибулевий смак і запах. Цибулина довгаста, дрібна. Коріння ниткоподібне, тонке, білого кольору. Суцвіття являє собою пучковато-шаровидну парасольку, що складається з безлічі дрібних яскраво-рожевих і фіолетових квітів.
Застосування цибулі-шніт
Рекомендується використовувати для приготування різних салатів, супів, рибних, м'ясних і картопляних страв, омлетів, соусів і підлив. Цибулею-шніт прикрашають бутерброди, сендвічі та салати, дрібно нашатковану цибулю-різанець кладуть в начинки для пирогів, він відмінно гармонує з різними травами особливо петрушкою і естрагоном. Особливо популярною ця приправа є в європейській кухні, часто згадується в рецептах китайської кухні.
З якими культурами краще рости цибулі-шніт?
Добре поєднується з морквою, томатами, салатом, капустою, морквою, полуницею і ендівієм.
-
Країна-виробник:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Червоне
Оригинальные коды товаров
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригинальные коды товаров
Черемша багаторічна, також відома як ведмежа цибуля, - це вітамінна, зимотсійка рослина, що вирощується з насіння. Вона віддає перевагу тінистим місцям і може рости на одному місці багато років. Насіння черемші сіють восени або навесні після стратифікації.