Насіння цибулі Шніт 1г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Цибуля-шніт (цибуля-різанець, цибуля-скорода)
Багаторічна трав'яниста рослина сімейства цибулевих. Листя тонке, шиловидне, дудчасте, яскраво-зеленого кольору, довжиною 15-20 см, має характерний цибулевий смак і запах. Цибулина довгаста, дрібна. Коріння ниткоподібне, тонке, білого кольору. Суцвіття являє собою пучковато-шаровидну парасольку, що складається з безлічі дрібних яскраво-рожевих і фіолетових квітів.
Застосування цибулі-шніт
Рекомендується використовувати для приготування різних салатів, супів, рибних, м'ясних і картопляних страв, омлетів, соусів і підлив. Цибулею-шніт прикрашають бутерброди, сендвічі та салати, дрібно нашатковану цибулю-різанець кладуть в начинки для пирогів, він відмінно гармонує з різними травами особливо петрушкою і естрагоном. Особливо популярною ця приправа є в європейській кухні, часто згадується в рецептах китайської кухні.
З якими культурами краще рости цибулі-шніт?
Добре поєднується з морквою, томатами, салатом, капустою, морквою, полуницею і ендівієм.
Оригинальные коды товаров
Ранній напівгострий сорт. Вирощується з насіння в багаторічній культурі. Циковиця округла або овально-округла, масою 100-150 г. Зовнішні лусочки — фіолетово-червоного кольору. Сорт порівняно стійкий до перопорозу, добре визріває до моменту прибирання, зберігається до 6 місяців. Салатного використання.