Мікромінераліс Цинк, рідкі мікроелементи
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Мікро-Мінераліс (Цинк) – це універсальне та легкозасвоюване рідке мікродобриво, призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур, чутливих до нестачі цинку.
Склад мікродобрива Мікро-Мінераліс (Цинк),
амонійно-карбоксилатних комплексонів, %
Zn | N |
6,0 | 2,0 |
Роль цинку в житі рослин
Цинк входить до складу багатьох ферментів, бере участь в утворенні хлорофілу, сприяє синтезу вітамінів, тому підживлення цинком посилює ріст рослин. Цинк відіграє важливу роль в окислювально-відновних процесах, що протікають в рослинних організмах.
Дефіцит цинку призводить до порушення фосфорного обміну: зростає вміст неорганічного фосфату, сповільнюється його перетворення в органічні форми, що проявляється на рослинах у хлоротичних плямах на листках, які стають блідо-зеленими, а в деяких рослин майже білими. Ознаками нестачі цинку в рослині є розвиток міжжилкового хлорозу, затримка росту рослини, порушення процесу достигання насіння. У кукурудзи між жилками листка з’являються ясно жовті смуги (білі плями), нові листки блідо-жовті або білі. У фруктових дерев відмирають бруньки і пагони, опадає листя.
Застосування
Позакореневе внесення Мікро-Мінераліс (Цинк) дозволить:
- Підвищити урожай всіх польових, овочевих і плодових культур;
- Знизити ураженість рослин грибковими захворюваннями;
- Підвищити цукристість плодових і ягідних культур;
- Підвищити жаро-, посухо- та морозостійкість рослин;
- Збільшити вміст вуглеводів, крохмалю та білкових речовин в рослинах.
Норми витрати препарату Мікро-Мінераліс (Цинк):
Культура, що обробляється | Норма витрати препарату |
Фаза розвитку культури | Максимальна кількість обробок |
Пшениця озима, ярий ячмінь |
1,0-1,5 л/га | фаза кущення, фаза виходу в трубку, початок наливу зерна | 3 |
Соняшник | 1,0-1,5 л/га | фаза 2-3 пари листків; фаза 5-6 пар листків | 3 |
Кукурудза | 1,0-1,5 л/га | фаза 3-5 листків, фаза 7-9 листків | 2 |
Ріпак | 1,0-1,5 л/га | фаза стеблування, бутонізації | 2 |
Бобові | 1,0-1,5 л/га | 3-5 справжніх листків, фаза бутонізації, фаза початку наливу бобів | 3 |
Цукровий буряк | 1,0-1,5 л/га | до змикання в рядках, до змикання в міжряддях |
2 |
Картопля | 1,0-1,5 л/га | фаза стеблування, бутонізації | 2 |
Томати | 1,0-1,5 л/га | укорінення, та фазах: бутонізації, початок масового утворення плодів |
3 |
Норма виливу робочої рідини: 200-300л/га – польові культури.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригінальні коди товару
Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.
Оригінальні коди товару
Висококонцентроване кальцієве добриво, збагачене азотом і магнієм. Воно призначене для підвищення врожайності та якості сільськогосподарських культур, а також для стимулювання росту і розвитку кореневої системи.
Оригінальні коди товару
Органічний комплекс бору та безнатрієва форма молібдену синергічно підсилюють позитивний вплив цих елементів. Добриво значно покращує азотне живлення, сприяє збільшенню кількості та маси бульбочок у бобових культурах, а також покращує метаболізм калію та кальцію.
Оригінальні коди товару
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.