Каталог товарів

Ріпчаста цибуля-сіянка Штур 20ВС 1кг

Артикул: 225-1789
Немає на складі
В наявності
Виберіть варіант:
1кг
200 грн
180 грн
/ за кг
-10 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Вид і смак: округлі цибулини, жовтого кольору, масою 90-130 г, сухі луски коричневі з бронзовим відтінком, соковиті – білі.
Стиглість, врожайність: ранній сорт, врожайність 279-310 ц / га.
Використання: ідеальний для переробної промисловості.
Зберігання: підходить для тривалого зберігання.
Цінність: високий вміст сухих речовин – 15,6%, стійкий до стрілкування.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Багаторічна холодостійка рослина. Листя тонке, шилоподібне, трубчасте. Утворює крихітну цибулину з відкритими соковитими лусочками. Сухі лусочки мають фіолетово-червоне забарвлення. Росте на родючих, добре зволожених ґрунтах. Зелену масу збирають у 2-3 прийоми із середини травня до жовтня. У їжу використовують зелене перо, що містить величезну кількість білка, вуглеводів, мікроелементів. Крім харчової цінності, цибуля-шніт має також декоративне значення, коли цвіте красивими фіолетовими кольорами.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ранній напівгострий сорт. Вирощується з насіння в багаторічній культурі. Циковиця округла або  овально-округла, масою 100-150 г. Зовнішні лусочки — фіолетово-червоного кольору. Сорт порівняно стійкий до перопорозу, добре визріває до моменту прибирання, зберігається до 6 місяців. Салатного використання. 

Швидке замовлення
Вага голівки до 40г
Вага голівки 40+ г
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Найпопулярніший стандартний сорт для нашої зони: ранньостиглий, з періодом вегетації від висіву 115-120 днів. Цибулини золотисті, плоско-округлі, мають солодкий смак з приємною гостротою. Чудово зберігається та відзначається універсальністю призначення.